Kosten logo ontwerpen

Wie is pixzy.nl?

Pixzy = Marco.

Ik ben dus Marco de Vries (38) geboren en getogen in Enschede.

Al vanaf een kleine jongen ben ik geïnteresseerd in alles wat met grafische vormgeving te maken heeft. Ik ging al veel experimenteren op diverse vlakken op dit gebied. Meer als een hobby.

In de loop der jaren ben ik steeds meer in het vak gerold, het begon met een kleine opdracht op webdesign gebied, waarna later drukwerk erbij kwam.

ME Media.

Marco Eelco Media

Nadat er steeds meer vraag kwam, besloot ik samen met mijn zakenpartner een bedrijf te beginnen genaamd ME Media Online & Print. De diensten die wij aanboden waren webdesign, webhosting, drukwerk en een kopie en print shop in Enschede. Kortom wij konden alles 💪

Na 15 jaar succesvol ondernemen besloten we toch ermee te stoppen en ons eigen weg te gaan.

De passie blijft.

Ik ben voor een webhosting bedrijf gaan werken, wat ik nog steeds met alle plezier doe. Echter, de passie voor grafische vormgeving blijft. Ontwerpen het bedenken van grafische oplossingen is echt mijn ding. Daarom besloot ik eind 2022 Pixzy.nl te gaan beginnen.

Je kiest voor Pixzy.nl omdat je zaken wil doen met iemand die je gewoon met je en jij mag aanspreken. Iemand die niet in pak loopt (maar wel een pet 🧢 op heeft), iemand met meer dan 18 jaar kennis van zaken en zeer kwaliteitsgericht is. Kortom app me gerust, dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen 👍🏼